Učbeniški sklad

1. letnik

Dijaki 1. letnika Srednje medijske in grafične šole Ljubljana si bodo lahko izposodili učbenike iz šolskega učbeniškega sklada tudi v šolskem letu 2019/20, in sicer celoten komplet učbenikov. Seznam učbenikov za izposojo s cenami je dodan temu obvestilu; navedeno je tudi učno gradivo, ki ga morate kupiti sami.

V juniju ob vpisu dijaka v šolo boste lahko naročili tudi komplet učbenikov.

Izpolnjena naročilnica bo posredovana skrbnici učbeniškega sklada za pripravo učbeniških kompletov in seznama za izdajo položnic z zneskom izposojnine za učbeniški komplet. Ta znaša največ tretjino maloprodajne cene novih učbenikov. Poravnali ga boste v enem obroku v začetku SEPTEMBRA 2019 na podlagi položnice, ki jo bodo prejeli dijaki prvi dan novega šolskega leta.

Pogoj za izposojo naročenega kompleta učbenikov je plačan znesek izposojnine. Komplet učbenikov bodo dijaki prevzeli v šolski knjižnici z dokazilom o plačilu, ki ga pokažejo knjižničarki.

Ob izteku šolskega leta morajo dijaki učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan ali ga ne boste vrnili, boste morali zanj plačati odškodnino v skladu s Pravilnikom o učbeniških skladih (največ 2/3 vrednosti učbenika).

2.4. letniki

Tudi letos si bodo dijaki Srednje medijske in grafične šole Ljubljana lahko izposodili učbenike iz šolskega učbeniškega sklada, in sicer celoten komplet učbenikov za posamezni letnik.

Prosimo, da izpolnjeno in podpisano naročilnico dijaki prinesejo v šolsko knjižnico ali razredniku, lahko pa jo skenirano pošljete na e-naslov knjiznica@smgs.si do PETKA, 7. JUNIJA 2019, da bo šola lahko evidentirala potrebe po učnih gradivih v skladu z 10. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov.

Učbenikom v kompletu za posamezni razred je dodan znesek izposojnine. Pripisano je tudi gradivo, ki ga morate kupiti sami.

Znesek izposojnine znaša največ tretjino maloprodajne cene učbenikov. Poravnali ga boste v enem obroku v začetku SEPTEMBRA 2019 na podlagi položnice, ki jo bodo prejeli dijaki prvi dan pouka v novem šolskem letu.

Pogoj za izposojo naročenega kompleta učbenikov je plačan znesek izposojnine. Komplet učbenikov bodo dijaki prevzeli v šolski knjižnici z dokazilom o plačilu, ki ga pokažejo knjižničarki.

Ob izteku šolskega leta morajo dijaki učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan, uničen ali ga ne boste vrnili, boste morali ob koncu šolskega leta zanj plačati odškodnino v skladu s 5. členom Pravilnika o učbeniških skladih (največ 2/3 cene učbenika).

 

NAROČILNICA ZA IZPOSOJO UČBENIKOV IZ UČBENIŠKEGA SKLADA ZA DIJAKE

 

Seznam za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada za dijake 1. letnika


Seznam za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada za dijake 2., 3. in 4. letnika GT in MT

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.