Učbeniški sklad

1. letnik

Dijaki 1. letnika Srednje medijske in grafične šole Ljubljana si bodo lahko izposodili učbenike iz šolskega učbeniškega sklada tudi v šolskem letu 2020/21, in sicer celoten komplet učbenikov. Seznam učbenikov z zneskom izposojevalnine in pripisanim učnim gradivom, ki ga morate kupiti sami, je objavljen na tej spletni strani spodaj.

Ob vpisu dijaka v šolo boste lahko naročili tudi komplet učbenikov.

Znesek izposojevalnine za učbeniški komplet znaša največ tretjino maloprodajne cene učbenikov. Poravnali ga boste v enem obroku v začetku SEPTEMBRA 2020 na podlagi položnice, ki jo bodo prejeli dijaki prvi dan pouka v novem šolskem letu.

Pogoj za izposojo naročenega kompleta učbenikov je plačan znesek izposojevalnine. Komplet učbenikov bodo dijaki prevzeli v septembru v šolski knjižnici z dokazilom o plačilu, ki ga pokažejo knjižničarki.

Ob izteku šolskega leta morajo dijaki učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan ali ne bo vrnjen, boste zanj morali plačati odškodnino v skladu z 12. členom Pravilnika o učbeniških skladih.

2.4. letniki

Tudi letos si bodo dijaki Srednje medijske in grafične šole Ljubljana lahko izposodili učbenike iz šolskega učbeniškega sklada, in sicer celoten komplet učbenikov za posamezni letnik.

Naročilnica za izposojo ter seznami učbenikov z zneskom izposojevalnine in pripisanim gradivom, ki ga morate kupiti sami, so objavljeni na tej spletni strani spodaj.

Prosimo, da izpolnjeno in podpisano naročilnico dijaki prinesejo v šolsko knjižnico ali pa skenirano pošljete na e-naslov: knjiznica@smgs.si do SREDE, 24. JUNIJA 2020.

Znesek izposojevalnine znaša največ tretjino maloprodajne cene učbenikov. Poravnali ga boste v enem obroku v začetku SEPTEMBRA 2020 na podlagi položnice, ki jo bodo prejeli dijaki prvi dan pouka v novem šolskem letu.

Pogoja za izposojo naročenega kompleta učbenikov sta plačan znesek izposojevalnine in vrnjen učbeniški komplet za preteklo šolsko leto. Komplet učbenikov bodo dijaki prevzeli septembra v šolski knjižnici z dokazilom o plačilu, ki ga pokažejo knjižničarki.

Ob izteku šolskega leta morajo dijaki učbenike vrniti šoli. Če bo učbenik poškodovan, uničen ali ne bo vrnjen, boste zanj morali plačati odškodnino v skladu z 12. členom Pravilnika o učbeniških skladih.

 

NAROČILNICA ZA IZPOSOJO UČBENIKOV IZ UČBENIŠKEGA SKLADA ZA DIJAKE

 

Seznam za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada za dijake 1. letnika


Seznam za izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada za dijake 2., 3. in 4. letnika GT in MT

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost