Zmagovalci letošnjega tekmovanja Mladi podjetnik (1)Zmagovalci letošnjega tekmovanja “Mladi podjetnik” so dijaki 4. d: Advan Bratić, Špela Bricman, Jonas Miklavčič in Jaka Seliškar, ki so v letošnjem šolskem letu, v okviru predmeta Kakovost in trženje, razvijali lastno poslovno idejo – Suivi.

V skladu s pravilnikom tekmovanja “Mladi podjetnik”, ki ga organizira GEA College – Fakulteta za podjetništvo, je vrednotenje vseh 15 prispelih nalog (poslovnih načrtov) potekalo po naslednjih ocenjevalnih kriterijih: predstavitev naloge; poslovna ideja; raziskava trga; ekonomika in finance; poslovni načrt kot izdelek; aplikativnost.

Zmagovalci letošnjega tekmovanja Mladi podjetnik (2)Povzetek poslovne ideje: Suivi sestavljata nalepka in aplikacija, ki ju medsebojno povežemo s pomočjo unikatne serijske številke posamezne nalepke. Suivi nalepke so uporabniku in okolju prijazne, premera 10 mm. So vodoodporne, njihovo delovanje pa zagotavlja sončna energija. Mikročip, integriran v nalepki, omogoča GPS sledenje. Aplikacija Suivi je uporabniku prijazna, razumljiva, zanesljiva in s preprosto navigacijo. Dostop do aplikacije je zagotovljen z uporabniškim imenom in geslom, vpis je možen tudi prek socialnih omrežij. Iskanje označenih predmetov je omogočeno tudi, kadar uporabnik pri sebi nima svoje naprave.

Dijakom še enkrat iskreno čestitam za odlično predstavitev in dosežen uspeh.

Lea Golob, mentorica

Objava STAkrog [21. 4. 2016]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost