Zimski športni dan, 10. 2. 017

V petek, 10. 2. 2017 bomo imeli drugi športni dan. Aktivnosti, na katere ste se prijavili, se bodo odvijale po naslednjem razporedu:

  • Pohod na Rožnik: zbor ob 8.30 pred bazenom v Tivoliju, konec ob 12.00 pred bazenom v Tivoliju. Tja vas pripeljejo vsi mestni avtobusi , ki vozijo v Šiško, lahko pa greste tudi peš iz Centra. Na pohod morate priti primerno obuti in oblečeni, s seboj imejte tudi kakšno sredstvo za zaščito pred dežjem ali snegom, upoštevajte navodila spremljevalcev. Javiti se morate profesor Čulajevićevi.
  • Drsanje na drsališču Lucky Luka poleg POP-tvja. Zbor ob 11.45 konec ob 13.30. Tja vas pripeljejo mestni avtobusi, ki peljejo do Žal in avtobusi številka 7, 19 in 22 postajališče Savske Stolpnice. Prisotnost se preverja na ledu. Javiti se morate profesor Čotarjevi.
  • Plezanje v plezalnem centru poleg Bit centra v Štepanjskem Naselju. Zbor ob 8.45 konec ob 11.30. Tja vas pripeljejo mestni avtobusi številka 5, 9 in 13. Izstopite pred bencinsko črpalko na Litijski cesti, nato greste peš mimo črpalke približno 300 metrov do križišča. Na drugi strani pod cesto boste videli veliko belo zgradbo, to je BIT center, 30 metrov naprej pa je Plezalni center. Pred začetkom se morate javiti profesor Vrenčurju.
  • Kombinacija treh dejavnosti v Športnem društvu Dolgi most. Tja vas pripeljejo avtobusi številka 1D, 6, 6B, 51, 56. Izstopite na parkirišču Dolgi most, nato greste peš preko mosta, zavijete prvo ulico desno in greste še sto metrov do Športnega društva. Pred začetkom se morate javiti profesor Žmavcu. S seboj morate imeti športno opremo in copate, ki ne puščajo črnih sledov na tleh. Vadba bo potekala v več skupinah:

1. Skupina: zbor ob 8.45 pred ŠD Dolgi Most, konec ob 11.30. V skupini so: 1.e,  1.c,  2.c, 2.d, 2.g, 3.c, 3.d, 3.f
2. Skupina: zbor ob 11.15 pred ŠD Dolgi Most, konec ob 14.00. V skupini so: 1.d, 1.g,  2.b,  2.e.

Športni dan je obvezen za vse dijake, tudi za tiste, ki so opravičeni športne vzgoje. Če ne pridete na športni dan, nimate opravljenih izbirnih vsebin. Dijakom, ki bodo prišli v napačno skupino, ne bomo priznali športnega dneva.