Dijaki 1. in 2. letnikov smo pod mentorstvom profesorja Mihe Goloba sodelovali na fotonatečaju Pogled 2017. Razpisane so bile tri teme v treh starostnih kategorijah: igra svetlobe, del nečesa večjega – fragmenti in prosta tema. Letos je bilo najuspešnejše leto sodelovanja, saj je bilo sprejeto veliko število fotografij, med njimi pa je bilo tudi nekaj nagrajenih. Na podelitvi smo si v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale v dvorani najprej ogledali vse sprejete slike, kar je trajalo približno dve uri. Sledila je podelitev nagrad in diplom za zmagovalce iz vsake kategorije. Jaz sem prejel medaljo in dve vstopnici za pustolovski park za doseženo tretje mesto v svoji starostni kategoriji s fotografijo z naslovom “Pljusk”. Po zaključku podelitve smo odšli v Domžalski dom in tam proslavili dosežek.

Besedilo: Luka Debevec, 1. F

Fotografije: Luka Debevec, 1. F; Anamari Hribar, 1. F; Vita Marija Orehek, 1. E; Klemen Vogrič, 1. E; Pika Vrhovnik, 1. F

[st_gallery gallery=”4450,4451,4452,4444,4445,4446,4447,4448,4449″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost