Za mano je še eno državno prvenstvo, občutki pa so seveda neverjetni. Ni boljšega občutka, ko zmagaš in se ti povrne ves trud, vztrajnost, delo in čas, ki ga v to vložiš.

Državno prvenstvo v športni gimnastiki je potekalo 29. 11. 2014 v Šiški. Pomerila smo se dekleta v različnih kategorijah (glede na svoje sposobnosti). Svoje društvo sem zastopala v nacionalni stopnji in ga popeljala še do enega odličja. Celotno tekmovanje je potekalo tako, kot je bilo potrebno, a z malo zamude. Na začetku tekmovanja me je bilo strah, da ne bom mogla tekmovati, saj sem si poškodovala ramo. A sem stisnila zobe in odtekmovala po svojih najboljših močeh. Z izvedenimi vajami nisem ravno navdušena, saj vem, da bi bilo lahko veliko boljše. Bilo pa je dovolj, da sem stopila na najvišjo stopničko in tako osvojila naslov državne prvakinje v nacionalni stopnji. Čeprav se mi vaje niso ravno posrečile, sem s končnim rezultatom zelo zadovoljna, ker sem s tem potrdila svojo vztrajnost in vložen trud ter čas. 

Sedaj me čaka malo počitka, potem pa novim zmagam naproti.

Monika Novak

[st_gallery gallery=”1009,1010,1012,1011,1008″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost