V sredo, 20. 12. 2017, smo dijaki dramskega krožka pod mentorstvom profesorice Barbare Iskra Šarec uprizorili ljudsko pripovedko o Mojci Pokraculji. Pri sceni in kostumih so poleg staršev naših igralcev pomagali dijaki likovnega krožka pod mentorstvom profesorice Urške Hrovat. Predstavo so si prišli ogledat otroci zaposlenih na naši šoli in bili nad izvedbo navdušeni. Po predstavi pa jih je obiskal Dedek Mraz in ker so bili vsi seveda zelo pridni, jim je prinesel tudi darilo.

V četrtek, 21. 12. 2017, dopoldne pa smo se člani dramskega krožka z našo predstavo Mojca Pokrajculja odpravili gostovat najprej na Zavod za gluhe in naglušne v Ljubljani in nato popoldne še na OŠ Vide Pregarc v Ljubljani. Igralci so obe nalogi tudi tokrat izpeljali res odlično. Zasedba dramskega krožka je bila fenomenalna: eden z z drugim sodelujemo in si pomagamo. V vlogi Mojce Pokrajculje se je preizkusila Eleja Kralj, v vlogi lisice Patricija Tič, kot volk je nastopil Anton Čuden, kot medved Rok Grašič, kot zajec Špela Berčon in
v vlogi srnjaka Blaž Sojer. Tonska mojstra sta bila Nace Hočevar in Jon Pajer, lučkar Gregor Selaković in šepetalka Polona Grilc. V februarju 2018 pa nas čaka še predstava v Knjižnici Domžale.

Polona Grilc, 2. g

Fotografija: Diana Antončič, 4. g

[st_gallery gallery=”4530,4531,4532,4533,4534,4535,4536,4537,4538,4539″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost