[st_video video=”https://youtu.be/d7JAnUptZes” ratio=”16:9″ width=”” height=””]

12. 2015 ob 17.00 so dijaki, ki obiskujejo dramski krožek pod mentorstvom profesorice Barbare Iskre Šarec, združili svoje moči in pričarali čarobno vzdušje na predstavi za otroke zaposlenih na SMGŠ. Odigrali so predstavo o Sapramiški, ki se ji zlomi zob in ne more pojesti svojih treh lešnikov. Skozi predstavo išče nekoga, ki bi ji pomagal streti lešnik, vendar naleti na mnogo ovir. Scenografijo in večino kostumov so izvirno izdelali dijaki likovnega krožka pod mentorstvom profesorice Urške Hrovat.

Otroci so uživali v predstavi in pozorno poslušali. Še bolj pa so se razveselili, ko je sledilo obdarovanje in je prišel Dedek Mraz s polnim košem daril. Vsak od otrok se je usedel dobremu možu v naročje in dobil svoje darilo. Ob koncu večera je bilo v učilnici veliko dobre volje in vsi so domov odšli veseli.

Naslednjega dne, 22. 12. 2015, so dijaki s predstavo gostovali tudi na sosednji Osnovni šoli Vide Pregarc. Tam so se malo bolj sramežljivo nabirali učitelji z otroki, vendar so ob koncu predstave prav tako navdušeno ploskali. Tudi tam je sledil obisk Dedka Mraza, ki je prinesel darila.

Petra Hlebš

Video: Petra Hlebš

Fotografija: Miha Belcijan

[st_gallery gallery=”2541,2540,2539,2538″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost