Vabimo dijake 3. letnika, smer grafični in medijski tehnik k PRIJAVI NA NATEČAJ ZA PRIDOBITEV ŠTIPENDIJE ZA TRITEDENSKO PRAKTIČNO DELO V TUJINI (program Erasmus+/projekt »SMGŠ on the MoVE«)

S podporo Centra RS za mobilnost in evropske projekte izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) in v sodelovanju s partnerskimi šolami iz Nemčija, Finske, Švedske in Malte v šolskem letu 2016/2017  načrtujemo  mednarodno mobilnost in tritedensko praktično delo za naše dijake v tujini na področju grafične in multimedijske tehnologije, predvidoma v obdobju od oktobra 2016 do marca 2017. Štipendija krije stroške priprave, prevoza, bivanja, vodenja in organizacije mobilnosti v tujini.

Zainteresirani kandidati morajo najkasneje do četrtka, 15. septembra 2016 do 12.00 oddati izpolnjeno, natisnjeno prijavnico s podpisom staršev in mnenji učiteljev v slovenskem jeziku. Življenjepis Europass (Europass CV – www.europass.si) in motivacijsko pismo v angleškem jeziku poslati po elektronski pošti koordinatorju mednarodnih projektov, profesorju Vladimirju Janežu (vladimir.janez@smgs.si) do četrtka, 15. septembra 2016 do 12.00. Nepopolne in nepravočasno oddane prijave bodo izločene iz postopka izbire.

Prijavnico in obrazec za CV dobite na spletni strani šole www.smgs.si  ali pri profesorju Janežu. Za vse dodatne informacije in vprašanja pišite na vladimir.janez@smgs.si.

Vladimir Janež

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost