V decembru 2015 vabimo dijake 1. in 2. letnikov na projekt, kjer bo naša šola gostovala na partnerski šoli Sabiha Bahcivan Anadolu Lisesi iz Solhana v Turčiji, v projektu šolskih partnerstev Erasmus + »Together We Stand, United We Learn«.

Na srečanju se bodo udeležili skupnih delavnic z vrstniki iz drugih partnerskih šol iz Italije, Češke, Poljske, Portugalske in Turčije. Obiskali bomo nekatere kulturno-zgodovinske znamenitosti v Turčiji, v območju sredozemskega letovišča Fethiye in se udeležili organiziranih prireditev in družabnih dogodkov po programu, ki ga pripravlja turški partner.

V kolikor želite sodelovati, Vas vljudno prosim, da izpolnite priloženi obrazec. Izpolnjen obrazec v elektronski obliki pošljite na vladimir.janez@smgs.si, natisnjen in podpisan pa oddajte osebno prof. Janežu najpozneje do ponedeljka, 9. novembra 2015. Za vse informacije sem na voljo po elektronski pošti na vladimir.janez@smgs.si, po telefonu 041 / 82 55 44 ali osebno na šoli. Posredoval Vam bom vse relevantne informacije in odgovoril na Vaša vprašanja.

Hvala in lep pozdrav!

Vladimir Janež

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost