Naša košarkarska ekipa letos že četrtič zapored uspešno začenja z medšolskim košarkarskim tekmovanjem. Po prvem nastopu so se naši fantje veselili ene zmage, enkrat pa so morali priznati premoč boljšemu nasprotniku. Pod vodstvom kapetana Klemna Kostrevca so fantje odlično začeli prvo tekmo, ki so jo po dolgem boju zmagali z rezultatom 37 : 32. Na prvi tekmi so se poleg kapetana izkazali tudi Edin Purić, Aladin Hadžić in Žan Spalevič.

Druga tekma je bila za naše fantje napornejša. Kljub ogromni želji po zmagi in odličnem prvem polčasu so tekmo izgubili. Največ borbenosti so igralci pokazali v obrambi, kjer so odigrali po najboljših močeh. Končni rezultat druge tekme je bil 20 točk v prid nasprotnikom.

Trener ekipe je tudi letos profesor Edvard Vrenčur, ki pravi, da so fantje odlično odprli sezono, in dodaja, da bo nadaljevanje sezone še boljše.

Ekipo že jutri čakajo nove tekme.

Igralci: Klemen Kostrevc (5), Edin Purić (2), Nejc Jordan (3), Nace Hočevar (4), Žak Korlat (6), Tim Mrkonja Stanišljević (7), Žan Spalevič (8), Gregor Ilisić (9), Nejc Šipraga(10), Matic Plantan(11), Alek Orazem (11), Luka Lamberšek.

Besedilo in fotografije: Ana Mihelić, 4.D

[st_gallery gallery=”4235,4236,4237,4238,4239″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost