V četrtek, 18. 12. 2014, ob 17.00 so učenci prvega in drugega letnika, ki obiskujejo literarno-dramski krožek pod mentorstvom prof. Barbare Iskre Šarec, združili svoje moči in s pomočjo prof. Urše Hrovat, ki je poskrbela za scenografijo in kostumografijo, pričarali čarobno vzdušje na predstavi za otroke. Predstava Vila Malina, ki je nastala po pravljici Svetlane Makarovič z istim naslovom, govori o trmasti vili, ki je iskala svoje ime, našla pa malino. Za to malino so se potegovale različne živali v gozdu, vendar je nazadnje le našla pot nazaj do vile, ki je po njej dobila ime Vila Malina.

Otroci so uživali v predstavi, še bolj pa so se razveselili, ko je sledilo obdarovanje in je prišel Dedek Mraz s polnim košem daril. Ob koncu večera so se otroci smejali zato, ker so odpirali darila, dijaki pa zato, ker jim je uspelo s predstavo razveseliti toliko ljudi.

Petra Hlebš

[st_video video=”http://youtu.be/EwLl1xeQU7E” ratio=”16:9″ width=”” height=””]

[st_gallery gallery=”1059,1060,1061,1062,1063,1064″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost