Dne 21. 3. 2017 smo se dijaki in dijakinje 3. B in 4. B skupaj v spremstvu profesorjev in ravnateljice odpravili na ekskurzijo v Novo mesto. In sicer smo si odšli ogledati tiskarno Novo mesto, kjer sta nas sprejela sam direktor Alojz Zore in gospa Simona Cimperman. Sprva sta nas povabila v njihovo jedilnico in nas lepo pogostila s sokom,vodo in piškoti, nato pa smo bili takoj seznanjeni z redom obnašanja v proizvodnji in seveda smo morali podpisati tudi izjavo o varnosti. Ker smo bili velika skupina so nas razdelili v dve skupini in sicer po razredih, 4. B je nato z gospo Simono odšel na ogled proizvodnje, 3. B pa je poslušal predavanje gospoda Alojza. Med samim ogledom smo si ogledali samo proizvodnjo tiska, izsekovanja ter lepljenja/pakiranja zloženk in navodil za farmacijo ter oddelek za izdelavo tiskovnih form, med predavanjem pa smo izvedeli kakšna je statistika podjetja, njegov razvoj in kakšne investicije pripravljajo v tem letu.

Po tem ko smo se vsi ponovno zbrali v jedilnici pa smo se iskreno zahvalili za predstavitev in se odpravili nazaj proti Ljubljani.

Saša Kolar

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost