Iz petka 24. 1. 2020 na soboto 25. 1. 2020 smo udeleženci programa MEPI bronaste stopnje preživeli noč v Srednji medijski in grafični šoli Ljubljana. To smo sicer storili z namenom, da bi se pripravili na našo poletno odpravo, vendar smo kljub vsemu večino preostalega časa namenili zabavi in teambuildingu.

Večer se je začel z učenjem topografije in orientacije. S svojim znanjem, ki smo ga pridobili smo se na odpravo ustrezno pripravili. Po resnem delu je sledila zabava, kjer smo timsko sodelovali v podiranju lončkov z Narficami. Pred kuhanjem večerje smo jedli še pico, ki smo jo naključno dobili od starejših dijakov, ki so v sosednji učilnici snemali film in se že najedli – Hvala vam! Pred šolo je glavni kuhar Nik spekel zrezke. Zrezke smo kljub angleškemu stilu pojedli in začel se je filmski večer. Ogledali smo si film Spider-Man: Far From Home. Po ogledanem celovečercu smo se odpravili spat. Zjutraj po zajtrku je sledila orientacijska naloga v praksi, ki nas je vodila na Mazovnik, najvišji vrh Golovca (450m). Ko smo prišli s hriba se je naša prva pustolovščina končala.

Bilo mi je všeč, še posebej, kadar smo preživljali čas zunaj. Vzdušje je bilo pozitivno in nikoli nam ni bilo dolgčas.

Zahvalili bi se tudi našim mentoricam gospe Tosji Novak in gospe Mateji Jakob za super organiziran program.

Erazem Žakelj

Fotografija: Tosja Novak in  Mateja Jakob

 

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost