Vabimo dijake 3. letnika, smer grafični in medijski tehnik, k PRIJAVI NA NATEČAJ ZA PRIDOBITEV ŠTIPENDIJE ZA TRITEDENSKO PRAKTIČNO DELO V TUJINI (program Erasmus+/projekt »SMGŠ on the MoVE«).

S podporo Centra RS za mobilnost in evropske projekte izobraževanja in usposabljanja (CMEPIUS) in v sodelovanju s partnerskimi šolami v tujini v šolskem letu 2015/2016 načrtujemo mednarodno mobilnost in tritedensko praktično delo za naše dijake v tujini na področju grafične in multimedijske tehnologije, predvidoma v obdobju od oktobra 2015 do maja 2016. Štipendija krije stroške priprave, prevoza, bivanja, vodenja in organizacije mobilnosti v tujini.

Zainteresirani kandidati morajo najkasneje do petka, 18. septembra 2015, oddati izpolnjeno prijavnico s podpisom staršev in mnenji učiteljev koordinatorju mednarodnih projektov, profesorju Vladimirju Janežu, ali svojemu razredniku.

Prijavnico dobite na spletni strani šole www.smgs.si ali pri profesorju Janežu. Za vse dodatne informacije in vprašanja pišite na: vladimir.janez@smgs.si.

Koordinator projekta: Vladimir Janež prof. anj.

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost