V petek 30. septembra se je v atriju Pošte Slovenije na Čopovi, zgodil otvoritveni dogodek Teden otroka, v organizaciji Zveze Prijateljev Mladine Slovenija. Za otroke različnih let so tako potekale delavnice kot tudi glasbeni nastopi različnih vrtcev in skupin. Dogodek so obiskali tudi ministrica za delo, družino in socialne zadeve Anja Kopač Mrak, varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, župan Zoran Janković ter predsednica Zveze Prijateljev Mladine Slovenije. Zveza Prijateljev Mladine Slovenija je našo šolo povabila k sodelovanju, da bi v okviru otvoritvenega dogodka posneli foto reportažo in tako z nami sodelovali kot dejanski naročnik.Nekaj fotografij so objavili že na njihovi fb strani, nekaj pa jih bodo uporabili v promocijske namene. Tako so nam dali možnost da vidimo kako poteka delo report fotografa in kakšne zadolžitve le ta ima. Zvezi Prijateljev Mladine Slovenija se zahvaljujemo za dano priložnost in upamo da bodo z nami v prihodnosti še sodelovali.

Hana Slapar.

Fotografija: Hana Slapar, Simon Pelko

[st_gallery gallery=”3178,3179,3180,3181,3182,3183,3184,3185,3186,3187,3188,3189,3190″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost