V torek, 19. 6. 2018, smo se dijaki dramskega in likovnega krožka ob 19.10 zbrali pred MGL-jem. Polni pričakovanj smo zakorakali v dvorano z namenom, da si ogledamo predstavo Vse o ženskah. Ker sedežni red ni bil določen in smo pridno čakali kar nekaj minut pred začetkom, smo si izborili sedeže pri odru in vzdušje na prvih sedežih je bilo nepopisno, saj smo bili čisto blizu igralcev. Predstava je trajala okoli uro in pol, vendar je čas še prehitro minil.

Komedija hrvaškega dramatika Mira Gavrana v režiji Barbare Hieng Samobor je igra, v kateri nastopajo tri igralke v vlogi različnih žensk z različnimi problemi, značaji in zgodbami. Nastopajoče Karin Komljanec, Bernarda Oman in Jette Ostan Vejrup so v najrazličnejših vlogah popolnoma nasmejale gledalce.

Po koncu predstave smo vsi zelo zadovoljni in nasmejani zapustili MGL ter se z navdušenjem pogovarjali o ogledani komediji. Ob tej priložnosti bi se celotna ekipa dramskega krožka zahvalila ravnateljici šole Ani Šterbenc, ki nam je omogočila ogled odlične predstave, prof. Barbari Iskri Šarec, ki je celo leto verjela v nas in nas spodbujala, ter Urški Hrovat, ki je pri naših predstavah s člani likovnega krožka skrbela za sceno.

Eleja Kralj in Špela Berčon

 

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost