V ponedeljek, 20. maja 2019, smo si dijaki, aktivni v dramskem in likovnem krožku, v Mestnem gledališču ljubljanskem ogledali muzikal Addamsovi. Z nami so šle profesorice Urška Hrovat, mentorica likovnega krožka, Barbara Iskra Šarec, mentorica dramskega krožka, knjižničarka Darinka Kepec, soustvarjalka letošnje šolske prireditve, in Mirjam Jelnikar, vodja šolskega zbora.

Predstava je bila skupek glasbenih vložkov in zabavne zgodbe, ki je govorila o družini Addams, njihovih navadah in ljubezenskih težavah. V muzikalu so odlično prepevali znani slovenski igralci: Iva Kranjc Bagola, Uroš Smolej, Viktorija Becnik Emeršič, Jaka Lah, Nataša Tič Ralijan …

Lepo se zahvaljujemo naši ravnateljici Ani Šterbenc, ki nam je omogočila ogled predstave, profesorici Barbari Iskri Šarec za trud in dobro voljo, ki ju je vložila v igro, ter profesorici Urški Hrovat za scenografijo na naših predstavah.

Patricija Tič

Fotografija: Patricija Tič

 

 

 

 

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost