Po zmagi na lanskoletnem tekmovanju Mladi podjetnik, ki ga organizira GEA College – Center visokih šol, sta tudi letos dve skupini dijakov Srednje medijske in grafične šole Ljubljana predstavili svoji ideji in se potegovali za naziv “Mladi podjetnik”. Skupina “Giftee”, ki so jo sestavljali Jaka Boštjančič, Matic Dolničar, Elmin Fazlić, Žan Žuber, je v prvem krogu predstavila aplikacijo, ki bi nam olajšala izbor daril za naše najbližje. Skupina “Od kmeta”, ki so jo sestavljale dijakinje 4. letnika Nikita Bucik, Ajda Hlebš in Dolores Kirhmajer, pa je predstavila idejo za aplikacijo, ki bi mladim in mladim po srcu ponudila lokalno pridelano hrano na okolju prijazen in tehnološko dovršen način. Dijakinje so tekmovanje po izboru v finalno skupino zaključile na 4. mestu, zmagala pa je ideja za aplikacijo, ki bi trenerjem košarke omogočila bolj učinkovito načrtovanje in izvedbo treningov.

Vsem dijakom in dijakinjam, ki so sodelovali na projektu iskreno čestitamo in jim hkrati želimo veliko uspeha v prihodnje!

Miha Golob

Fotografija: Miha Golob

[st_gallery gallery=”3662,3663,3664,3665,3666,3667,3668,3669,3670,3671″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost