V soboto, 7. 9. 2019, se je naša MEPI skupinica udeležila svoje zadnje dvodnevne odprave na bronasti stopnji. Pot se je vila po okolici Škofje Loke.

Naša začetna točka je bila avtobusna postaja v Logu nad Škofjo Loko, končni podvig in cilj tega dne pa razgledna točka na Starem vrhu (1217 m). Blizu koče smo postavili šotore in si skuhali zasluženo večerjo. Preostanek mrzlega večera smo si krajšali ob ognju s hrenovkami in kartami, vse dokler nas dež ni pregnal v šotore.

Naslednje jutro smo pot nadaljevali proti Lubniku (1025 m) in Škofjeloškemu gradu, končni cilj pa dosegli na glavni avtobusni postaji v Škofji Loki. Ob prihodu sta nas profesorici pričakali s sladko ognjenim presenečenjem. Tudi za to in da sta nas s svojo podporo in dobro voljo spodbujali ter nam vlivali odločnost, zaslužita veliko zahvalo profesorici Mateja Jakob in Tosja Novak.

Največji izziv je predstavljalo muhasto in sivo vreme, a smo se ga odločili spregledati. Čeprav nas je bilo malo, smo se Peter Erzetič, Petja Škrubej in Sarah Grošić med seboj uspešno spodbujali ter pridobili lepo in nepozabno izkušnjo.

Sarah Grošić

Fotografija: Sarah Grošić, Petja Škrubej, Peter Erzetič, Tosja Novak

 

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost