Drugi športni dan

V petek, 9. 2. 2018 bomo imeli drugi športni dan.
Aktivnosti, na katere ste se prijavili, se bodo odvijale po naslednjem razporedu:

  • Pohod na Rožnik: zbor ob 8.30 pred bazenom v Tivoliju, konec najkasneje ob 11.00 pred bazenom v Tivoliju. Tja vas pripeljejo vsi mestni avtobusi , ki vozijo v Šiško, lahko pa greste tudi peš iz Centra. Na pohod morate priti primerno obuti in oblečeni, s seboj imejte tudi kakšno sredstvo za zaščito pred dežjem ali snegom, upoštevajte navodila spremljevalcev. Javiti se morate profesor Čotarjevi.
  • Drsanje na drsališču Lucky Luka poleg železniške postaje. Zbor ob 12.15 konec ob 15.15. Tja vas pripeljejo mestni avtobusi, ki peljejo do železniške ali glavne avtobusne postaje. Prisotnost se preverja na ledu. Javiti se morate profesor Čulajevićevi. Priporočljivo je, da imate svoje drsalke. Izposoja drsalk na drsališču je 3 eure, plačate takoj. Približno na polovici drsanja boste imeli krajši odmor, tako da lahko prinesete s seboj malico in pijačo.
  • Plezanje v plezalnem centru poleg Bit centra v Štepanjskem Naselju. Zbor ob 8.45 konec ob 11.45. Tja vas pripeljejo mestni avtobusi številka 5, 9 in 13. Izstopite pred bencinsko črpalko na Litijski cesti, nato greste peš mimo črpalke približno 300 metrov do križišča. Na drugi strani pod cesto boste videli veliko belo zgradbo, to je BIT center, 30 metrov naprej pa je Plezalni center. Pred začetkom se morate javiti profesor Vrenčurju.
  • Kombinacija treh dejavnosti v BIT centru. Zbor ob 8.45 konec ob 11.00. Tja vas pripeljejo mestni avtobusi številka 5, 9 in 13. Izstopite pred bencinsko črpalko na Litijski cesti, nato greste peš mimo črpalke približno 300 metrov do križišča. Na drugi strani pod cesto boste videli veliko belo zgradbo, to je BIT center Pred začetkom se morate javiti profesor Žmavcu. S seboj morate imeti športno opremo in copate, ki ne puščajo črnih sledov na tleh. Vadba bo potekala v več skupinah.

Športni dan je obvezen za vse dijake, tudi za tiste, ki so opravičeni športne vzgoje. Če ne pridete na športni dan, nimate opravljenih izbirnih vsebin.