V letošnjem letu so se dijaki naše šole, ki redno trenirajo košarko udeležili košarkaske šolske lige v mesecu novembru. Našo šolo so zastopali Viktor Ravnjak, Žan Verbič, Žiga Kokoravec (kapetan ekipe), Aljaž Humar, Haris Totić, Matic Herceg, Vid Petrovič, Matevž Gortnar, Aleks Smrekar, Tom Šraj, Klemen Barišić, Klemen Kostrevc in Andraž Žun. Dijake sem spremljala tudi Ana Baraba, ki sem skrbela za statistiko in fotografiranje.

Na prvi tekmi so se borili proti Erudio gimnaziji. V prvi četrtini so nasprotniki vodili za sedem pik, v drugi četrtini so se jim naši približali in razlika je bila le še pet pik. Končni rezultat je bil 44:49. Zmaga je šla v roke Erudio gimnazije. Tekmo proti Gimnaziji Šentvid so fantje odigrali 34:26 in zmaga je ponovno šla v roke nasprotnikom.

Fantom čestitamo za srčno borbo na igrišču, dostojno predstavitev naše šole in jim v prihodnje želimo čim več košarkarskih uspehov.

Ana Baraba

[st_gallery gallery=”1015,1016″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”]

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost