[row][col width=”1/2″] Drugi mednarodni fotografski natečaj poklicnega šolskega centra Alois Senefelder iz Münchna z njegovimi partnerskimi šolami v Budimpešti, Ljubljani in Tartuju.

Inovativnim in ustvarjalnim začetnikom na poklicnem področju pogosto primanjkuje priložnosti za predstavitev njihovih del v tujini. Naš skupni cilj je bil in je ponuditi mladim fotografom priložnost, da se predstavijo v tujini in primerjajo s svojimi vrstniki ter razstavijo svoje fotografije v dveh evropskih prestolnicah: meseca maja 2013 v Budimpešti in meseca novembra 2014 v Ljubljani. [/col][col width=”1/2″] Second International Competition of Photography of the BSZ Alois Senefelder in Munich and its twin schools.

Innovative and creative photographers in the working field are in need of a platform to present their work and compare themselves on an international basis. Our goal was to provide evensuch a platform and give them the chance to display their works in two European capitals: Budapest in May and Ljubljana in November 2014. [/col] [/row]

[st_gallery gallery=”452,451,459,458,478,464,479,465,480,466″ size=”thumbnail” columns=”4″ lightbox=”yes”] 

Spletna stran za boljšo funkcionalnost in prikaz multimedijskih vsebin uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po spletni strani se strinjate z namestitvijo in uporabo piškotkov na vaši napravi.

Dostopnost